Trendoptik Sopron
A szemüveg öltöztet

Az igazán jó szemüveg személyre szabott. Szinte minden modell, egy-egy arcformához lett tervezve. Több ezer keret kapható, és ha mindennap hordjuk, akkor nem árt a legjobb minőséget vásárolni belőle.
Ez persze nem feltétlenül jelenti azt, hogy a legdrágábbat kell választanunk, de érdemes az elérhető árkategóriában a legszebbre szavazni.

Mi kell a jó szemüveghez?
1. Mindenképpen fontos, hogy a szemüvegkeret harmonizáljon az arcformához.
2. Nem mindegy, hogy alul, vagy felül, vagy milyen módon keretes. A keret ugyanis lehet alul damilos, ez főleg a rövidebb, kerekebb, vagy kis háromszög arcformájú személyeknek áll jól, mert lefelé enged a térben, vagyis optikailag megnyújtja az arcot. Hosszú arc esetében érdemesebb alul keretes modellt választani.
3. A keret vastagsága sem mindegy, ma már sokszor a keret felül vastagabb, elegánsan simul az arcra. De lehet egy modell akármilyen kényelmes, ha túl széles, vagy ha túl keskeny, és ezért túlságosan egybeolvad az arccal, ekkor lehet, nem érdemes azt választani.

4. A keret színe és a rajta lévő díszítő elemek meghatározóak. Olyan színt érdemes választania, ami a ruházatához ill. a hajszínéhez is passzol. Ahogy mindenhol, itt is vannak kivételek, pl. szőke hajjal, egy fekete keret nagyon szép lehet, de pl. egy ezüstös keret, vakító szőke hajhoz már kevésbé illik.

5. A szemüveg lencséje is lehet színes, érdemes az előnyeit megfontolni.

6. Végül, de nem utolsó sorban, a szemüveg egyedi kell, hogy legyen, illeszkedjen a viselő személyiségéhez.

A keret beállításait egy profi optikus percek alatt elvégzi.


Fényre sötétedő lencsék

30% kedvezménnyel!!!

Akció 2024 június 30-ig tart