Trendoptik Sopron
Munkavédelmi szemüvegek

Biztonsági védőszemüvegekre vonatkozó előírások

A PPE (Personal Protective Equipment) szabályozás előírja a munkáltatóknak, hogy minden esetben gondoskodniuk kell a munkavállalók szem- és arcvédelméről abban az esetben, ha potenciális veszélynek vannak kitéve.

Az általános használatú szemüvegek (utcai vagy nem védőszemüveg keretek) nem felelnek meg az EN 166 védőszemüvegekre vonatkozó szabványnak.

Az EN 166 szabvány előírásai szerint a védőszemüvegeknek minden esetben meg kell felelniük a szigorú tervezési, szerkezeti és tartóssági követelményeknek.

A SafeVision védőszemüvegeket az EN 166 szabvány előírásainak megfelelően tesztelték és azok minden követelménynek megfelelnek.

Keretstílusok széles választéka

A SafeVision keretkollekcióban számos stílust megtalálunk a divatos sportszemüvegtől a stílusos és jól illeszkedő dizájnokig. Mindezt különféle anyagokból, változatos formában, színben és méretben.

Elsősorban statikusan nem vezető anyagú műanyag, illetve rozsdamentes acél alapanyagokból készült kereteket kínálunk.

Kereteink anyaga könnyű, tartós és korrózióálló. A keretek számos illesztési lehetőséget kínálnak a kényelem javítása érdekében, beleértve a puha állítható orrpárnákat, a kényelmes orrhidakat és az állítható hosszúságú szárakat. A tömör keretek extra védelmet nyújtanak szélsőséges környezetben is.

Oldalpajzsainkat úgy terveztük, hogy hatékony oldalirányú védelmet biztosítsanak, miközben megfelelően illeszkednek és viseletük kényelmes. Minden keretet oldalpajzzsal kínálunk.

Lencsék és felületkezelések – A legmodernebb tervezés és technológia

A SafeVision program a legmodernebb HOYA lencsetechnológiát képviseli. Lencséink között található egyfókuszú, bifokális és progresszív szemüveglencse is. A műanyagból, PNX-ből vagy polikarbonátból készült védőszemüvegek mindegyike megfelel az EN 166 ütésállósági előírásoknak. Portfóliónk számos további lehetőséget kínál, beleértve a fényre sötétedő és a színezett lencséket is. A felületkezelések javíthatják a lencse tartósságát, fokozhatják a látásélességet és növelhetik a teljesítményt. Fokozzák továbbá a karcokkal szembeni ellenállást és könnyebb tisztítást is biztosítanak.


UV szűrős dioptriás

napszemüveglencsék

30% engedménnyel!