Trendoptik Sopron
Rólunk

Cégünk 1994-ben nyitotta első soproni optika üzletét, melyet 2005-ben az akkor nyíló Interspar áruházba költöztettünk, majd 2016-ban felújítottunk, hogy díjnyertes designnal és megnövelt szemészeti rendelővel fogadhassuk vásárlóinkat. Az áruházban jelenleg ingyenes parkoló üzemel, hogy vásárlóink kényelmesen tudjanak érkezni és távozni.
Üzletünkben a világ jelentősebb gyártóinak a kollekcióiból, közel 2000 szemüvegkeretből válogathatnak az érdeklődök. Kiemelt partnerei vagyunk a Luxottica és Safilo cégeknek, amelyek olyan márkák gyártói, mint a Ray-ban, Giorgio Armani, Hugo Boss, Vogue, Prada, D&G, Bulgari, Versace, Dior, Gucci, Carrera. Beszállítóink kiválasztásánál fontos szempont, hogy mindenki megtalálhassa az igényeinek és pénztárcájának megfelelő szemüvegkeretet.
Lencséinket az Essilor és Zeiss cégek mellett jobbára a japán Hoya cég szállítja, melynek mára egyik legnagyobb magyarországi partnerévé váltunk. Büszkeséggel mondhatjuk el, hogy az elmúlt években mi értékesítettük a legtöbb progresszív szemüveglencsét Magyarországon, így speciális szerződésünk miatt igen kedvező árakat tudtunk kialakítani.
A vizsgálatokat Dr Winkler Mária főorvos, valamint Baranyai Márta és Sebestyén Lilla diplomás szemvizsgáló, kontaktológusok végzik.
Kollégáink kivétel nélkül magasan képzett optikusok, akik szakmájukra hivatásként tekintenek és folyamatos képzésekkel sajátítják el az őket érintő újdonságokat.

 


Hegyi Dóra

Hegyi Dóra

Optometrista-kontaktológus

Szabados Annamária

Szabados Annamária

Optikus, munkaszemüveg specialista

Horváth András

Horváth András

Optikus, ügyvezető

Kovács Katalin

Kovács Katalin

Optikus, műhelyvezető

Dr Winkler Mária

Dr Winkler Mária

Főorvos

Szeliné Rádler Aranka

Szeliné Rádler Aranka

Optikus, progresszív lencse tanácsadó

Elek Orsolya

Elek Orsolya

Optikus, progresszív lencse tanácsadó

Szinger Hajnalka

Szinger Hajnalka

Optikus, progresszív lencse tanácsadó

Baranyai Márta

Baranyai Márta

Optometrista-kontaktológus és gyógypedagógus-logopédus, dyslexia és színtévesztés specialista

Az egyetlen tökételesen páramentesítő szer

a Zeiss-től

megérkezett, hogy megkönnyítse az életünk..