Trendoptik Sopron
Visureal lencsebemutató rendszer

A szemüvegvásárlás gyakran igazi kihívás.

Olyan keretet szeretnénk, amely valóban illik hozzánk, olyan szemüveglencsét, amely tökéletes látást biztosít számunkra, de e kettő együttes megvalósítása nem mindig egyszerű feladat.
A visuReal rendszert azonban arra tervezték, hogy megkönnyítse az Ön számára a választást, ráadásul rendkívül egyszerűen és gyorsan!
Szemüveg nélkül nem látja magát a tükörben, így mindig mások véleményére kell hagyatkoznia? Itt a megoldás.

A visuReal berendezés lényege, hogy a segítségével kollégánk fényképeket és videókat készíthet Önről különböző szemüvegkeretekben, szimulálni tudja ezekben a különböző lencsetípusokat, és Ön visszanézheti a szóba jövő lehetőségeket egymás mellett. Így szinte gyerekjátékká válik a szemüvegválasztás! Különös jelentősége van ennek azoknál akik szemüveg nélkül nem látják magukat a tükörben.

A legnagyobb viselési kényelem elérése érdekében szükség van a pupilla középponti helyzetének a lencsén való meghatározására is, amelyet a legtöbbször manuálisan végeznek. Egy számítógép, egy videóprogram és egy speciális kamera kombinációjából álló visuReal rendszer azonban lehetővé teszi a szemvizsgálat során, hogy egyszerűen és gyorsan, tizedmilliméter pontossággal végezzük el a méréseket, miközben Ön természetes testtartást vesz fel, ami szintén kiemelkedő fontossággal bír a pontos eredmény szempontjából.
A Visu Real berendezéssel tervezett szemüveglencsék egyedülállóan pontosak és vékonyak lesznek . A progresszív lencsék magas színvonalú elkészítésének alapfeltétele, egy ilyen magas pontosságú lencsecentírozó rendszer.

Mindez felár nélkül, Önökért!


keret + lencse

+antireflex bevonat

24.900 Ft-ért

a TrendOptikban / Sopron, Selmeczi u. 15-17. Interspar