Trendoptik Sopron
Visureal lencsebemutató rendszer

A szemüvegvásárlás gyakran igazi kihívás.

Olyan keretet szeretnénk, amely valóban illik hozzánk, olyan szemüveglencsét, amely tökéletes látást biztosít számunkra, de e kettő együttes megvalósítása nem mindig egyszerű feladat.
A visuReal rendszert azonban arra tervezték, hogy megkönnyítse az Ön számára a választást, ráadásul rendkívül egyszerűen és gyorsan!
Szemüveg nélkül nem látja magát a tükörben, így mindig mások véleményére kell hagyatkoznia? Itt a megoldás.

A visuReal berendezés lényege, hogy a segítségével kollégánk fényképeket és videókat készíthet Önről különböző szemüvegkeretekben, szimulálni tudja ezekben a különböző lencsetípusokat, és Ön visszanézheti a szóba jövő lehetőségeket egymás mellett. Így szinte gyerekjátékká válik a szemüvegválasztás! Különös jelentősége van ennek azoknál akik szemüveg nélkül nem látják magukat a tükörben.

A legnagyobb viselési kényelem elérése érdekében szükség van a pupilla középponti helyzetének a lencsén való meghatározására is, amelyet a legtöbbször manuálisan végeznek. Egy számítógép, egy videóprogram és egy speciális kamera kombinációjából álló visuReal rendszer azonban lehetővé teszi a szemvizsgálat során, hogy egyszerűen és gyorsan, tizedmilliméter pontossággal végezzük el a méréseket, miközben Ön természetes testtartást vesz fel, ami szintén kiemelkedő fontossággal bír a pontos eredmény szempontjából.
A Visu Real berendezéssel tervezett szemüveglencsék egyedülállóan pontosak és vékonyak lesznek . A progresszív lencsék magas színvonalú elkészítésének alapfeltétele, egy ilyen magas pontosságú lencsecentírozó rendszer.

Mindez felár nélkül, Önökért!


Szemüvegkeretek mágneses napszemüveg előtéttel

óriási választékban kaphatók,

hogy egyszerre használhassa szemüvegként és trendi napszemüvegként is.

Már 19.900 Ft-tól

a TrendOptikban / Sopron, Selmeczi u. 15-17. Interspar