Trendoptik Sopron
Látásszűrés cégeknek

A mai munkahelyeken elsősorban számítógépes munkavégzés folyik, ezért nagyon fontos, hogy olyan körülményeket teremtsünk, ahol a dolgozók hatékonyan és pontosan tudják ellátni feladatukat.

A tartós  számítógépes munka számos panaszt okozhat, melyet a szakirodalom „computer vision syndrome”(CVS; számítógépes látási tünetegyüttes) néven foglal össze. Az ehhez kapcsolódó leggyakoribb problémák a fáradt, égő szem, elhomályosuló látás, fókuszálási nehézségek, a szem túlterheltsége, szemszárazság vagy könnyezés, a szem kivörösödése.

Ez a tünetcsoport a felmérések szerint a képernyő előtt dolgozók 50-80%-át érinti.
Magyarországon miniszteri rendeletek – 50/1999.(XI.3.) EÜM és a 3/2002.(VIII.30.) ESzCsM rendelet – szabályozzák a képernyő előtti munkavégzés minimális egészségügyi és biztonsági követelményeit. A legfontosabb kitételek a foglalkozás egészségügyi vizsgálat keretében rendszeresen elvégzett szemészeti vizsgálat. A szemész  ki tudja szűrni az optikai hibákat, melyeket szemüveggel lehet és kell korrigálni.

Szükség esetén a szemész speciális, a számítógépes munkához kialakított szemüveget rendelhet.
Üzletünk vállalja cégek, intézmények szemorvossal, optometristával, szemvizsgáló komputerrel és a legfejlettebb vizsgáló eszközökkel történő szemészeti szűrését, egyidejűleg biztosítva a szemüvegrendelési lehetőséget. Igény esetén kitelepülünk az adott intézménybe, és a vizsgálatokat a helyszínen végezzük el.

Kérésre konkrét árajánlattal állunk az érdeklődők rendelkezésére.
Céges szűrésekért felelős személy: Horváth András Prémium szemvizsgálatunk

8000 Ft helyett 4000 Ft

amennyiben nálunk készül szemüvege!