Trendoptik Sopron
Fényre sötétedő lencsék

Az, hogy a jövőt hogyan látja, nagymértékben függ attól, milyen szemüveget hord most.

A fényresötétedő lencsék a legmegfelelőbb megoldást kínálják arra, hogy megőrizhesse szeme egészségét a jövő számára. Ezeknél lencséknél a szín intenzitása a napsütés erősségétől függően erősebb, vagy gyengébb, így folyamatosan hordhatóak a nap folyamán anélkül, hogy cserélgetni kellene egy napszemüveget az egyszerű korrekciós szemüveggel.

A lencse színezéseit nagy odafigyeléssel választották meg, hogy azok minél kontrasztosabb látást biztosítsanak és megszüntessék a vakító csillogást.

A szem egészségének védelme

Az UV-sugárzás károsítja szeme egészségét, és hosszú távon ronthatja látását. A magas minőségű fényresötétedő lencsék megszűrik a napsugárzásból fakadó káros UV-sugarak 100%-át, mindig és mindenhol védik a szem egészségét.

Optimális látásélesség

A túl sok, vagy túl kevés fény csökkenti az ún. kontraszthatást. Ezek a lencsék kontrasztfokozó hatásuknak köszönhetően tisztább látást biztosítanak bármilyen fényviszonyban.

A szem védelme éppolyan fontos, mint bőrünk megóvása a káros sugaraktól.

Annak érdekében, hogy a káros sugarak ellen megfelelő védelemben részesüljön Ön és családja minden tagja, elengedhetetlen a szemüveg körültekintő kiválasztása. A gyermekek esetében különösen fontos a jó választás, hisz igen sok időt töltenek a szabadban játszva.
A gyermekek szeme 18 éves korig folyamatosan fejlődik, ezáltal retinájuk fokozott mértékben van kitéve a káros UV-sugárzásnak.

Gyorsabb, sötétebb.

A lencse árát, annak minősége, azaz optikai tisztasága, kontrasztfokozó képessége és a sötétedési, illetve kivilágosodási sebessége határozza meg. A legújabb generációs fényre sötétedő lencsék, akár kétszer olyan gyors reakcióidővel és fokozott sötétedési illetve világosodási szinttel készülnek, így beltérben teljesen átlátszóak, míg kültéren 86%-ig sötétednek.

Divattal haladva

A tükrös napszemüvegek nagy divatját éljük, ezért a lencsegyártók kifejlesztették azokat a fényre sötétedő lencséket, amelyek besötétedve tükrös felületet mutatnak, még teljesebbé téve ezzel a napszemüveg hatást.

Legújabb fejlesztésű fényre sötétedő lencséinkről érdeklődjön az üzletünkben és nézze meg a saját szemével.


Rendeld

Ray-Ban napszemüveged

eredeti gyári doptriás lencsékkel!

Így nem csak menő leszel, de látni is fogsz!

a TrendOptikban / Sopron, Selmeczi u. 15-17. Interspar