Trendoptik Sopron
Tükröződéscsökkentő rétegek

A tükröződés csökkentő rétegek alapvető feladata, hogy kontrasztosabbá tegyék a látást és megóvják a lencsét a karcoktól. Ezen felül extra funkciókkal is rendelkezhetnek, úgy mint a páramentesítés, uv szűrés, vagy a kék fény elleni védelem.

Hi-Vision Longlife- jelenleg a legkeményebb réteg a világon, amit szemüveglencsére lehet helyezni. 5X karcállóbb a hagyományos szemüveglencséknél, páratlan a portaszítása és ultrakönnyű a tisztítása. A Hoya 3 év garanciát vállal arra, hogy a réteg a lencsén marad, nem kopik, nem foltosodik.

Természetesen ,- mivel ez egy lakkréteg-, ezt is meg lehet karcolni, akár egy autót, de lényegesen nehezebben, mint a korábban kifejlesztett társait. Ha hosszú távú megbízható lencsét keres, mert évekig szeretne tisztán látni, akkor mindenképp ezt a réteget válassza.

Blue Controll- Ezt a réteget az okostelefonok, számítógépek, tévék és a minket mindenhol körülvevő monitorok kék fény kibocsátása ellen fejlesztették ki.

A kék fény természetes jelenség- sőt egészséges mértékben jót tesz a kedélyállapotnak is-, de túlzott mennyiségben a szem megerőltetéséhez, szemfáradtsághoz és álmatlansághoz vezet.

BlueControl felületkezelés hatékony védelmet nyújt a kék fénnyel szemben: segít megvédeni szemünk egészségét, és nyugodt, kontrasztosabb látást biztosít, megelőzve ezzel a szem és az agy mielőbbi elfáradását.

Uv Controll- Bár az UV-sugárzás fontos része mindennapi életünknek, túlzott mennyiségben veszélyes lehet a szemünk egészségére nézve: a szürkehályog kialakulásának leggyakoribb oka, illetve különböző szempanaszokat, szembetegségeket idézhet elő és nem utolsó sorban a szem környéki ráncok kialakulásáért is felelős.

Az UV-szűrős alapanyagok kiszűrik a szemből érkező UV-sugarakat, de a szemüveglencse hátsó felületéről visszatükröződő UV-tól nem védik meg a szemet. Az UV Control a lencse belső felületére felvitt felületkezelés, mely megvédi a szemet a visszaverődő UV-sugárzástól is, és így a Hoya UV-védelmet biztosító alapanyagaival együtt teljes körű védelmet nyújt az UV-sugárzás okozta veszélyekkel szemben.


Szép kártyája bármelyik zsebéből fizethet