Trendoptik Sopron
Police

A De Rigo vállalat kiemelt saját márkája a POLICE 1983-ban debütált Olaszországban, egy nagyvárosi gyökerű, a tömegből kiemelkedő attitűddel rendelkező, unisex szemüveg brandként.
A név megidézi a klasszikus amerikai “on the road” életstílust, kimeríthetetlen múzsájának tekinti a városok városának New York-nak tulajdonított erős, urbánus szellemet.
Az ismeretlenségből hamar egy világszerte jegyezett, sikeres olasz márkává vált. Az alternatív, nonkonformista, az aktuális trendeket felrúgó, pimasz stílusával hamar felhívta magára figyelmet. Az évek során az egyszerű szemüveg brand fajsúlyos lifestyle márka referenciává vált. Ezen átalakulás során divat kiegészítők széles skálája jelent meg a POLICE égisze alatt-parfümök, órák, ékszerek, és bőr kiegészítők-mind, mind markáns és jellegzetes stílussal képviselve a márka értékeit.
Fiatal, lázadó, aki követi a trendeket, de keresi a lehetőséget, hogy kitűnjön eredetiségével és a finom részletek iránti érzékenységével- így írható körül a POLICE közösség.
Mindig megtalálja azt a kényes egyensúlyt, amivel az aktuális divathoz közel, mégis kívülállóként a saját markáns egyéniségét hangsúlyozva képes kollekciót alkotni. Ezt az évtizedek során olyan fontos márkanagykövetek képviselték, mint Bruce Willis, George Clooney, David Beckham, Antonio Banderas, a futball legenda Neymar Jr., a formula 1 többszörös világbajnoka Lewis Hamilton.
A márka a ma lázadói, a fiatalok felé irányítja figyelmét. Fiatalokra, akik minden másnál jobban hatással vannak a jövőnkre, akik nyomot szeretnének hagyni a világban, amelyben élnek és döntéseiken keresztül szeretnék vágyaikat kifejezésre juttatni.
A POLICE termékeit világszerte több mint 80 ország nagyvárosaiban forgalmazzák. Dinamikusan fejlődő márka, mely nagy teret hódított Európa és az Egyesült Államok után már a Közel Keleten és Kínában is.
A stabil iparági hagyományokból és ikonikus múltjából építkező, mindemellett újdonságok iránti nyitottságáról ismert brand Magyarországon is erős rajongótáborral rendelkezik, a POLICE hazai ismertsége egészem a 90-es évekig nyúlik vissza.
Széles és színes kollekciója népszerűvé teszi úgy a férfiak, mint a nők körében, egyúttal gyermekeknek is kínál szemüvegkereteket bő választékban. Magas minősége illetve a klasszikus és extravagáns igényeket is lefedő palettája a piacvezető márkák közé emeli a POLICE-t.


Szemüvegkeretek mágneses napszemüveg előtéttel

óriási választékban kaphatók,

hogy egyszerre használhassa szemüvegként és trendi napszemüvegként is.

Már 27.000 Ft-tól

a TrendOptikban / Sopron, Selmeczi u. 15-17. Interspar