Trendoptik Sopron
Furla

1927 óta Olaszországban készül az egyedülálló bőrdíszműves termékeiről elismerést szerzett Furlanetto család által jegyzett FURLA márka. Világszerte több mint 65 országban elérhetőek a kiváló minőségű és utánozhatatlan stílusú táskái, cipői és elegáns kiegészítői.
Olasz lélekkel fűszerezi a kortárs divat szerint készült termékeit, hozzáad némi utánozhatatlan kreativitást és eleganciát, mindezt úgy, hogy az időtlen egyszerűség véletlenül se váljon tolakodó és múlandó giccsé. Modern és eklektikus kollekciói a legfrissebb trendek által inspiráltak, de ragaszkodnak a több évtizedes kézműves hagyományok tiszteletéhez és a leginnovatívabb technológiához egyaránt.
Ez a kombináció kiváló minőségű, letisztult, elegáns termékeket eredményez, melynek műértő rajongó tábora exponenciálisan növekszik.
A FURLA szemüveg paletta szoros kapcsolatban áll a brand táska kollekciójával. A jellegzetes díszítések és színkombinációk visszaköszönnek mindkét termékcsoporton tökéletesen kiegészítve egymást, azonban egyenként is kimagaslót alkotva.
A szemüvegkeretek mindenféle hivalkodást mellőzve minimalistán díszítettek. Letisztult, egymásba folyó, mesterien illeszkedő lágy ívek alkotják, a pasztellszínekkel való jellegzetes játékával együtt pedig könnyedén teljesíti egy modern, magabiztos, elegáns és csábító nő elvárásait.
A FURLA a női napszemüvegek és optikai keretek piacán megkerülhetetlen, törzsközönsége folyamatosan nő, évről évre nagy érdeklődés kíséri egy-egy új kollekció érkezését.
Széles termékpalettája lefedi a konzervatív keretek iránt érdeklődők és a kortárs design darabok után érdeklődők igényeit is.


Progresszív szemüvegeink a legmodernebb eszközökkel készülnek.

Most akár 30-40%

kedvezménnyel.

a TrendOptikban / Sopron, Selmeczi u. 15-17. Interspar