Trendoptik Sopron
Tom Ford

A divat, a formatervezés és a minőség előfutára, Tom Ford egy stílus ikon, amely továbbra is beállítja, követi és testreszabja a legújabb divat trendeket. Manapság a Tom Ford egy átfogó márka, amely komplett kiegészítőket, ruházatot és kozmetikumokat kínál mind férfiak, mind nők számára.

Egy olyan világban, ahol a luxus tömeges jelenséggé válik, Tom Ford továbbra is elkötelezett a minőség és a stílus mellett, ezt az elkötelezettséget rendkívül karizmatikusan és kifinomult módon mutatva meg. A márka küldetése, hogy „a 21. század első igazán luxus haute-coure márkája legyen”, mottója egybeforr szellemiségével, amelyet tökéletesen interpretál Tom Ford összes alkotásába és kollekciójába, mely szerint „a luxus nem csak abban rejlik, hogy egy tárgy készül, de a kiegészítő szolgáltatásokban és anyagokban is, amelyek gazdagítják és felemelik azt ”.

Brand DNS és célközönség.

A hangulat és pillanat egybeolvasztása.Tom Ford kollekciói nem a merész logó vagy mutatós részletek alapján ismerhetőek fel. A márka lényegét felismerheti egyedi formatervezése, a részletekre való odafigyelés, a különféle exkluzív anyagok finom kombinációi és a gondosan kiválasztott gazdag színpaletta alapján. Tom Ford kifinomult eleganciát és elegáns minimalizmust közvetít. A márka DNS-e tökéletesen tükröződik a szemüveg kollekcióiban, egyértelműen és természetes módon kifejezve a luxust, a csillogást és az exkluzivitást. Az új kollekciót a múlt ikonikus vintage és klasszikus stílusai ihlettek, amelyet egy kortárs csavarral újraformált, hogy új fogalmat teremtsenek az időtlen luxusról. A márka nagy figyelmet szentel a részletekre és a kiváló minőségre azon kiemelkedő tulajdonságokkal, amelyek a Tom Ford luxustermékeit valóban egyedivé teszik.

Urak

Klasszikus, kifinomult, magabiztos és rejtélyes. Szeretettel veszik körül magukat rendkívül elegáns luxuscikkekkel, egyedi és elegáns termékeket választanak, és olyan testreszabott ruhákat részesítenek előnyben, amelyek megjelenése nem túlzottan hagyományos. Figyelemmel kísérik a divat trendeket, de értékelik az eleganciát, a minőséget, hagyományt és a hitelességet a népszerű címkék vagy a folyamatosan változó trendek között.

Hölgyek

Klasszikus és elegáns nő, időtlen, erőteljes és szofisztikált. Merész, provokatív külső és minimalista ízlés érzéki formában, miközben elszánt, magabiztos és független nő. Követi a divatot, de olyan egyedi és szexi luxus termékeket választ, amelyek messze nem szokványosak: Hölgyek, aki akarnak emelkedni a tömegből, de nem harsány formában.


Progresszív szemüvegeink a legmodernebb eszközökkel készülnek.

Most akár 30-40%

kedvezménnyel.

a TrendOptikban / Sopron, Selmeczi u. 15-17. Interspar