Trendoptik Sopron
Vogue

PONT A SZEMEMRE VALÓ!

A Vogue Eyewear a fast-fashion típusú mai divat – amely olyan, mint a világ körülöttünk: dinamikus, változó és színes – kvintesszenciája. Olyan divaté, amely változik, mint az évszakok.

Mindegyik egymást követő kollekció az aktuális trendeket tükrözi – mind a színekben, mind maguknak a szemüvegeknek a formáját illetően. A Vogue 1973-ban jött létre ugyanazon a néven, mint a legtekintélyesebb divatmagazin, és 2013-ban a márka már 40. születésnapját ünnepelte. Kezdetben a márka szemüvegeit csak Olaszországban árulták, de az utóbbi 15 év a nemzetközi expanzió jegyében telt el, és ma már a Luxottica második legkelendőbb márkája. A márka arcai a múltban olyan ismert modellek voltak, mint Kate Moss, Daria Werbowy vagy Gisele Bündchen.

A márka napszemüvegeket és korrekciós szemüveg-kereteket tervez olyan dinamikus és érdeklődő nők számára, akik imádják a divatot, és azt olyan játéknak tekintik, amelynek a szabályai szüntelenül változnak. A Vogue-hölgyek magabiztosak, életvidámak és imádják követni a modern trendeket, kombinálják és hozzáillesztik azokat a saját stílusokhoz és egyéniségükhöz. Az ilyen nők testesítik meg a mai idők szellemét, és választják a Vogue Eyewear szemüveget, mivel számukra a divat folyamatos változás és tökéletesítés. Az ilyen nők számára a Vogue Eyewear márka a kötelező trendek frissességgel teli nagyvárosi stílusát személyesíti meg.


Szemüvegkeretek mágneses napszemüveg előtéttel

óriási választékban kaphatók,

hogy egyszerre használhassa szemüvegként és trendi napszemüvegként is.

Már 27.000 Ft-tól

a TrendOptikban / Sopron, Selmeczi u. 15-17. Interspar