Trendoptik Sopron
EMPORIO ARMANI

EMPORIO ARMANI: KÉNYELMES STÍLUS MINDEN ALKALOMRA

Az Emporio Armani Giorgio Armani klasszikus stílusának fesztelen interpretációja. A márka kollekcióiban megtalálhatók a mindennapibb, a legújabb divattrendek által inspirált modellek, ez a család a fiatalabb fogyasztót célozza meg.

A szemüveg-modelleket az élénk színek játéka, a matt kivitelezések és a kényelmes formák jellemzik. Az Emporio Armani Eyewear kollekció ideálisan beleillik a márka kifogástalan, de frissességgel teli, fiatalos stílusának koncepciójába.

A kollekcióban felvonultatott szemüvegek egyszerre modernek és választékosak, az aprólékosan megtervezett gumi részleteknek és rendkívüli kiegészítőknek köszönhetően. A széles színpalettán a finomabb árnyalatokon kívül megtalálhatók az élénk pasztellszínek, továbbá a metálos árnyalatok, ideálisan összeillő tükrös lencsékkel.

A márka megalapítója a férfias stílus mestere, és hosszú évek óta a divat diktátorának tekintik ezen a téren. Nem véletlen, hogy a ruhakollekciók egyik fontos eleme a felsőruházat. Emporio Armani a rövid, sportos stílusú kabátokat favorizálja. Figyelmet érdemel a combközépig érő, kissé katonatiszti jellegű bőrkabátok választéka is. Többségük olyan szabású, amely kiemeli a férfi-sziluett “erősségéit”, elsősorban a széles vállakat. A kollekciókból nem hiányoznak a klasszikus zakók sem, de a márka egyik ismertetőjele az, hogy rövidnadrággal kombinálja azokat. A szemüveg-kollekciók a színkapcsolásokkal lepnek meg bennünket. Ne feledkezzünk meg a márka legfontosabb jelképéről, a jellegzetes sasról sem, amelynek feje mindig jobbra – a jövő felé – tekint.


Fényre sötétedő lencsék

30% kedvezménnyel!!!

Akció 2024 június 30-ig tart