Trendoptik Sopron
Bvlgari

ÉKSZERÉSZI TÖKÉLETESSÉG

A Bvlgari márka kezdettől fogva az olasz ékszerek, kiegészítők és karórák legkiválóbb minőségének volt a jelképe. Bvlgari a modern elegancia és a választékos stílus kifejezésének csúcsformája a nők és a férfiak számára.

Sotirio Bvlgari – a Bvlgari cég alapítója – 1857-ben született Görögországban, Kalarites faluban. Legifjabb éveitől kezdődően aranytárgyakat készített, megismerve és átvéve a családi aranyműves hagyományt.

1881-ben Rómában telepedett le, ahol 1884-ben céget alapított, és megnyitotta boltját a via Sistinán. A bolt kezdetben kizárólag ékszerész-termékeket árult, csak később bővítette választékát karórákkal. A helyszín megváltoztatása nagyon előnyösnek bizonyult Bvlgari számára, mert a költözés után boltja rövidesen elnyerte a világi hatalmasságok érdeklődését, akiket elkápráztattak a kivételes és kiváló minőségű, a görög és római művészetből merítő aranyműves termékek.

Sotirio halála után az üzletet sikeresen fejlesztették tovább fiai – Giorgio és Constantino -, akik a XX. század első évtizedeiben megvetették a nagyszerűen prosperáló ékszerész cég alapjait. Sotirio egyik fia, Giorgio volt az, aki kidolgozta termékeik jellegzetes stílusát. Az ő ötlete volt az is, hogy az ékszereken felhasználják az antik érméken látható motívumokat, ami idővel jellegzetes elemévé vált a Bvlgari termékeknek, köztük a szemüveg-kollekcióknak is.

Manapság a Bvlgari cég ismert és elismert márka. Termékeiket kizárólag a legjobb anyagokból készítik, minden cikküket a tiszta dizájn jellemzi, és az, hogy törődnek minden részlettel. A Bvlgari márkát az elegancia és a luxus szinonimájának tekintik.


Fényre sötétedő lencsék

30% kedvezménnyel!!!

Akció 2024 június 30-ig tart